Main Page Sitemap

Last news

Korte kapsel 2018 zijn zeer mooi te hugo boss 50 korting 2018 trend kapsels.No plus ones no shares Post has attachment Add a comment.No plus ones no shares, post has attachment, add a comment.Si estás pensando en cortarte dames vest korte mouw el cabello pero todavía no te..
Read more
De waarde van het prijzengeld of de vergoeding en de waarde van de vervolgopdracht moet derhalve bij elkaar tellen.Dit kan echter desgewenst ook gecombineerd worden.Laat je hier niet door tegenhouden.U kunt eventueel alleen deelnemers toelaten die over een bijzondere beroepskwalificatie beschikken.De Aanbestedingswet 2012 bepaalt daarnaast dat u als..
Read more
Ook komt er met regelmaat een kortingscode van 10 op je hema cadeaubon hele order voorbij.H M code promo showroomprive aout 2018 kortingscode gebruiken, wie bij H M online shopt heeft de mogelijkheid om in het winkelmandje een kortingscode toe te voegen, hiermee krijg je bijvoorbeeld direct korting..
Read more

Ov chipkaart korting meereizen


Uw medereiziger houdt zijn OV-chipkaart tegen het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Dit kan bij de NS-kaartautomaat.
Laadt u altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas.
Bron: ml zaterdag 27 september 2014.Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig om te kunnen reizen.Reist u ook weer samen shell korting uitjes terug, dan dient Samenreiskorting opnieuw op de OV-chipkaart van uw medereiziger gezet te worden bij de NS-kaartautomaat.Dit kan op een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart met daarop minimaal 10 saldo en gaat als volgt bij de NS-kaartautomaat:. .Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.In de vakantiemaanden juli en augustus en de week tussen kerst en oud en nieuw reist u ook de hele dag met 40 korting.Handig om te weten, de voordeeluren zijn van maandag t/m vrijdag.00 uur, in kortingsbon zandsculpturen garderen de weekenden en op feestdagen de hele dag. .Kiest voor Laden overige producten, vervolgens Samenreiskorting en de gewenste klasse.Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen.Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.Samenreiskorting is niet online verkrijgbaar.35 minuten na uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch.Vanaf 9 juli dient uw medereiziger Samenreiskorting op de eigen OV-chipkaart te zetten bij de NS-kaartautomaat of NS-servicebalie. .Samenreiskorting, nS OV-chipkaart, met een NS-abonnement mag u in de voordeeluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen. .Uw medereiziger zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart.

Klikt op 'Akkoord' en houdt zijn OV-chipkaart opnieuw tegen het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Reist uw medereiziger alleen verder?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap