Main Page Sitemap

Last news

To download Lifesum Android app, just follow this link.Lifesum water tracker, lifesum App also let you track how many glasses of kort haar verven mannen water you drunk during a day.For the most lazy of us, you can link you.Lifesum Premium Free if you find a, lifesum Free..
Read more
Hierna kan je kortingscode fascino deze cadeaubon gelijk inwisselen en het tegoed gebruiken op de website van.Maar ook voor een leuke, workshop.M Cadeaubon kopen m is staat momenteel aan de top van Nederland en België als het gaat om online verkoop van allerlei spullen.Dan weet je hoe groot..
Read more
Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag.1499 Stretchbroek «wijd» bpc bonprix collection.99 naar het artikel » Skinny joggingbroek bpc bonprix collection.99 Nieuw Short bpc bonprix collection vanaf .99 Nieuwe kleur Culotte bpc bonprix collection.99 Nieuw Fietsbroek (set van 2) bpc bonprix collection stuksprijs:.99 Shop..
Read more

Ov chipkaart korting meereizen


Uw medereiziger houdt zijn OV-chipkaart tegen het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Dit kan bij de NS-kaartautomaat.
Laadt u altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas.
Bron: ml zaterdag 27 september 2014.Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig om te kunnen reizen.Reist u ook weer samen shell korting uitjes terug, dan dient Samenreiskorting opnieuw op de OV-chipkaart van uw medereiziger gezet te worden bij de NS-kaartautomaat.Dit kan op een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart met daarop minimaal 10 saldo en gaat als volgt bij de NS-kaartautomaat:. .Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.In de vakantiemaanden juli en augustus en de week tussen kerst en oud en nieuw reist u ook de hele dag met 40 korting.Handig om te weten, de voordeeluren zijn van maandag t/m vrijdag.00 uur, in kortingsbon zandsculpturen garderen de weekenden en op feestdagen de hele dag. .Kiest voor Laden overige producten, vervolgens Samenreiskorting en de gewenste klasse.Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen.Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.Samenreiskorting is niet online verkrijgbaar.35 minuten na uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch.Vanaf 9 juli dient uw medereiziger Samenreiskorting op de eigen OV-chipkaart te zetten bij de NS-kaartautomaat of NS-servicebalie. .Samenreiskorting, nS OV-chipkaart, met een NS-abonnement mag u in de voordeeluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen. .Uw medereiziger zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart.

Klikt op 'Akkoord' en houdt zijn OV-chipkaart opnieuw tegen het OV-chipkaartlogo rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
Reist uw medereiziger alleen verder?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap